Ca’Salvatore

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

VAKANTIEHUIS IN DE MARCHE

Het grote toerisme heeft deze omgeving nog niet ontdekt. Sant Angelo in Vado (5 min.)en Urbania (10 min.) zijn 14de eeuwse stadjes waar je ‘s ochtends je cappuccino kan gaan drinken en ‘s avonds met de rest van de inwoners op het plein kan flaneren, of een drankje drinken op een terras of in een van de barretjes.

Je treft hier een gastvrije, mediterrane levensstijl waar je volop van de eerlijke regionale keuken en streekwijnen kan genieten.
Daarnaast kun je in de omgeving prachtige wandelingen maken, mountainbiken of paardrijden. En behalve ons eigen heerlijk verkoelende zwembad, zijn er idyllische riviertjes om te zwemmen en ben je in een uurtje op het strand.
Ook zijn er veel prachtige dorpen en steden te bezichtigen, zoals Urbino (25 min), renaissancestad op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het heeft zich hiermee een plaats verworven naast bekende Toscaanse en Umbrische bezienswaardigheden, die vanuit hier in een dagtochtje te bezoeken zijn. (Perugia 75 min, Arezzo 60min).

Ca’Salvatore bestaat uit twee boerderijen, naast elkaar. De kleinste van de twee wordt verhuurd als Ca’Rosellina, de grootste is in feite een twee onder een kap woning die verhuurd als Ca’Salvia en Ca’Balsamino

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.